Recenzii despre Skincell Pro

 • Dorina
  Aveam o aluniță lângă nas, chiar mă deranja. Nu am îndrăznit să fac operația. Un prieten a sfătuit crema skincell pro. Cu ajutorul lui, am scos alunița fără nicio operație în 2 luni.
  Skincell Pro
 • Vladislava
  Fiul avea negi pe brațe. Au încercat multe remedii de la farmacie, au ars negii, s-au înnegrit și s-au rănit. Dar foarte curând au apărut altele noi. După utilizarea skincell pro, toate negii au dispărut fără durere, nu mai apar altele noi.
  Skincell Pro
 • Mihaela
  Odată cu vârsta, pete de vârstă au început să apară pe gâtul meu și pe umeri. Medicii au spus că este natural și că nu poate fi tratat. Dar nu am vrut să suport această urâțenie și am comandat serul Skincell Pro. Într-o lună culoarea pielii mele s-a uniformizat, pot purta din nou haine deschise.
  Skincell Pro
 • Stanislav
  Am folosit serul Skincell Pro pentru negi. Are un miros ușor plăcut și o consistență asemănătoare cremei. Negii nu s-au înnegrit, dar au început treptat să se usuce și au dispărut complet.
  Skincell Pro
 • Vadim
  Am ordonat serului Skincell Pro să scape de neg, a sărit chiar pe piciorul meu. Mă doare să mergi din cauza ei. Cu ajutorul serului, a îndepărtat negul în 3 săptămâni. Soția a citit instrucțiunile și a decis să încerce și această cremă, după păstăi, avea pete de vârstă pe spate. După o lună de utilizare, toată pielea a devenit limpede.
  Skincell Pro
Evaluarea utilizatorilor Skincell Pro
5
28