Instructiuni de folosire Skincell Pro

Instrucțiuni despre utilizarea serului Skincell Pro

Instrucțiuni pentru Skincell Pro

Un preparat natural și sigur pentru corectarea alunițelor, a negilor și a petelor pielii a apărut destul de recent, dar a câștigat deja dragostea și popularitatea multor rezidenți din Moldova. Se compune doar din extracte și extracte din plante active, datorită cărora are un efect complex asupra imperfecțiunii pielii, fără a provoca daune pielii sănătoase, dar eliminând în același timp cauzele apariției carenței.

Indicații serice

Se recomandă utilizarea serului Skincell Pro la primele semne ale leziunilor cutanate, cum ar fi negi, pete de vârstă și alunițe nedorite. Aceste imperfecțiuni ale pielii pot strica foarte mult aspectul, în plus, provoacă o mulțime de probleme: interferează în mod constant, mâncărime și, la cele mai mici daune, provoacă dureri severe și pot duce la probleme grave de sănătate. Dacă nu începeți tratamentul, formațiunile se răspândesc rapid, ocupând tot mai multe zone noi ale pielii sănătoase. Prin urmare, cu cât începeți mai repede să vă ocupați de problemele pielii, cu atât veți face față mai ușor și mai repede.

Instrucțiuni pas cu pas pentru utilizare

Deoarece serul Skincell Pro este sigur, îl puteți folosi singur acasă.

  1. Deschideți un tub de plastic cu ser și stoarceți o cantitate mică.
  2. Aplicați produsul pe zona problematică a pielii
  3. Repetați această procedură de 2-3 ori pe zi timp de 2-4 luni, în funcție de gravitatea bolii.

Deoarece serul este complet inofensiv, acesta poate fi utilizat atâta timp cât situația o impune. Nu sunt necesare pauze de tratament.

Contraindicații

Medicamentul este fabricat din substanțe naturale și sigure, deci nu are aproape nicio contraindicație. Chiar și copiii de la 2 ani și vârstnicii îl pot folosi pentru a corecta alunițele, negii și petele pielii. Nu afectează evoluția altor boli acute și cronice.

La fel ca în cazul oricărui remediu natural, în cazuri rare, poate apărea intoleranță individuală la orice componentă a medicamentului. În acest caz, ar trebui să încetați utilizarea medicamentului și să utilizați produse antialergice.