Experiență de utilizare Skincell Pro

Experiența utilizării serului Skincell Pro de la Maxim din Varșovia

Experiență în utilizarea serului Skincell Pro

Bună ziua. Acum șase luni, am început să folosesc serul Skincell Pro, care este folosit pentru a corecta alunițele, negii și petele pielii. Aș dori să împărtășesc cu alții rezultatele pe care le-am putut obține cu acest instrument minunat.

Alunițe care îmi desfigurează fața

Alunițele de pe bărbie și din jurul nasului au început să apară când eram adolescent. La început, acestea erau puncte mici, aproape invizibile. În acel moment nu mă deranjau în niciun fel, cu excepția faptului că uneori provocau o mică mâncărime. Dar aceste alunițe au crescut odată cu creșterea mea. La vârsta de treizeci de ani, fața mea avea deja mazăre brune agățate, care mi-au făcut fața să pară asimetrică și bărbia strâmbă. Mereu mi-a plăcut teribil. Unii chiar au crezut că am murdărie pe față.

Dar, pe lângă aspectul urât, aceste alunițe mi-au dat multe probleme la bărbierit. Era foarte greu să-și radă părul în jurul lor și cu atât mai mult pe ei. Așa cum ar fi norocul, părul lor a crescut mult mai repede decât barba, au fost aspri, așa că au arătat întotdeauna dezordonat, cu miriște. În plus, când mă bărbieream, adesea îi loveam accidental cu un aparat de ras, care era întotdeauna însoțit de dureri sălbatice și sângerări abundente. Se vindecau întotdeauna mult și dureros. În general, aceste alunițe urâte nu mi-au adus nimic bun și, desigur, am vrut foarte mult să scap de ele.

Modalități de a face față alunițelor

Experiență în utilizarea Skincell Pro

După ce am găsit timpul, am decis să merg la doctor și să scap de alunițe. Medicul a sugerat singura soluție - îndepărtarea chirurgicală. Desigur, chiar nu am vrut să trec sub cuțit, mai ales că operația a necesitat mai mult de o săptămână pentru a rămâne în spital după operație până când vindecarea rănilor. Reflectând la acest lucru, am intrat online și am văzut imagini îngrozitoare cu ce cicatrici au oamenii după ce și-au scos o aluniță pe față. Desigur, am simțit imediat că fac o astfel de operație. Mi-am dorit foarte mult să găsesc o alternativă și am găsit site-ul web al producătorului de ser Skincell Pro, unde am învățat și cum să-l folosesc. Am decis să comand, deoarece producătorul a promis că va scăpa de aluniță fără durere, cicatrici și cicatrici. În plus, acest medicament este complet inofensiv, deci nu există riscuri. Și am decis să comand acest ser.

Rezultatele aplicației

Serul Skincell Pro a ajuns prin poștă în 5 zile. Are consistența unei creme moi, cu un ușor miros plăcut. Am început să-l aplic de două ori pe zi, după ce m-am spălat pe față dimineața și înainte de culcare. S-a dovedit a fi foarte ușor de utilizat serul: trebuie doar să stoarceți o picătură de medicament și să o aplicați pe alunița în sine. După aplicare, nu există nicio senzație de arsură sau furnicături, niciun disconfort.

Într-o săptămână am început să observ că semnele de naștere au devenit puțin mai mici, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Desigur, nu mă așteptam la un rezultat instant de la cremă, dar la urma urmei am fost tratat cu ea fără durere, pansamente și spitalizare.

După 2 luni de utilizare regulată, alunițele au devenit aproape plane, au devenit de 2 ori mai mici în diametru. Nu i-am mai atins când mă bărbieresc, nu mi-au împiedicat.

Am folosit serul timp de 4 luni și le-am făcut să dispară complet! De 2 luni trăiesc fără ele, ceea ce este foarte, foarte fericit. Utilizarea acestui medicament nu a provocat nicio iritație, durere sau mâncărime, agentul are un efect foarte ușor asupra pielii, nu îl rănește.